Τεχνική υποστήριξη σε ιδιώτες και επαγγελματίες
σε όλη την Ελλάδα!Μελέτη

Ανάλυση των αναγκών σας και επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης για εσάς επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα κλιματιστικών!

Εγκατάσταση

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας μπορούν να εγγυηθούν την άψογη εγκατάσταση του κλιματιστικού χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την απρόσκοπτη λειτουργία του μηχανήματος. Γιατί μην ξεχνάτε ότι ακόμα και το καλύτερο κλιματιστικό να αγοράσετε η εγκατάσταση είναι το Α και το Ω για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα και χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Συντήρηση

Η συντήρηση είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού αλλά και για την δική σας υγεία! Είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελείται και πρέπει να γίνετε από ειδικούς που είναι σε θέση να σας εγγυηθούν ένα σωστό αποτέλεσμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού!

Επισκευή

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο κλιματιστικό σας μπορούμε να το λύσουμε ταχύτατα και σε λογικές τιμές! Όταν οι περισσότεροι προτείνουν αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος με καινούριο και μεγάλο κόστος και χωρίς εγγύηση εμείς μπορούμε να το επιδιορθώσουμε με πολύ χαμηλότερο και δίνοντας εγγύηση καλής λειτουργίας! Άλλωστε αυτή η εμπιστοσύνη φαίνετε και από την συνεργασία που έχουμε με τεχνικούς και εταιρείες από ολόκληρη την Ελλάδα!

Αν είσαι τεχνικός από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας για πιθανή συνεργασία!